Vásárlási feltételek

TERMÉKEINKRŐL

Eladó hangszereinket minden esetben biztonságos forrásból, hazai és nyugat-európai hangszerboltoktól szerezzük be. Alacsony árainkat jó kapcsolatainknak és üzleti modellünknek köszönhetjük, mely szerint kínálatunk elsősorban bolti árcsökkentett termékből áll, amelyek a következő kategóriákba sorolhatók

Kicsomagolt termék (open box) - sérülésmentes, újszerű termék, garanciával. A csomagolás ki lett bontva (ellenőrzés céljából vagy visszaküldött termék), vagy csomagolása megsérült, ezért elképzelhető, hogy nem a gyári dobozában található.
Minimális használati nyomok előfordulhatnak.

Kifutó termék - a termék gyártása megszűnt vagy hamarosan meg fog szűnni, ezért az új modell érkezése miatt a meglévő készletek értékesítése jelentős kedvezménnyel történik. A hangszer ez esetben is hibátlan, és garanciával értékesítjük.

Szállítás közben megsérült termék - A hazai vagy nemzetközi posta- és futárszolgálatok időnként nem a legérzékenyebben kezelik csomagjainkat és ennek az hangszerek látják kárát. Kisebb-nagyobb esztétikai hibák előfordulhatnak a hangszeren (amit minden esetben jelzünk a termék leírásában), de rendeltetésszerű működésüket ez nem befolyásolja. Ezeket a termékeinket jelentős árengedménnyel értékesítjük.

Kínálat

Webshopunk üzleti modelljéből adódóan az aktuálisan hirdetett termékek egyedi példányok, azaz általában egy darab elérhető belőlük. Így az oldalon látható képek is mind az aktuális, meghirdetett termékről készülnek, tehát amit a képeken látsz azt kapod! :)
Ettől függetlenül szívesen veszünk érdeklődést olyan termékekre is, amelyek épp nem szerepelnek aktuális hangszerkínálatunkban, mivel így a következő beszerzés alkalmával célzottan tudunk egy bizonyos termékre keresni. Érdeklődj emailben (erdeklodes@deltahangszer.hu) vagy a következő űrlapon keresztül:

Házhozszállítás

A szállítás Magyarország területén belül alapesetben 35.000,- forint felett ingyenes.